TÄÄLLÄ TEITÄ VARTEN

Olen Hannika Gabrielsson. Saan inspiraation työhöni kahden ihmisen välisestä rakkaudesta ja intohimosta. Kun pääsen kuvaamaan kahta rakastunutta ihmistä, jotka eivät pelkää näyttää tunteitaan toisiaan kohtaan, hypin onnesta.

Kun saan luottamuksenne ja varaatte minut hääkuvaajaksenne, olen täällä teitä varten. Ohjaan teidät läpi hääkuvauksen suunnittelun eri vaiheiden ottaen aina huomioon hääsuunnitelmanne ja toiveenne. Uskon että häidenne tehtävälista on varmasti pitkä, joten en missään nimessä halua teidän joutuvan stressaamaan valokuvauksesta.

Olen ystävänne ja luottohenkilönne, jonka puoleen voitte kääntyä aina, kun kaipaatte häihin liittyviä neuvoja. Kertokaa minulle huolenne ja toiveenne niin luomme yhdessä päivällenne suunnitelman, joka kuvastaa teitä sataprosenttisesti.

Ikuistan hääpäivänne olemalla vierellänne päivänne kohokohtina ja muina hetkinä sulaudun huomaamattomasti vieraidenne joukkoon. Ja kun oikea aika koittaa, karkaan kanssanne kuvaamaan nuo rakkauskirjeet. Se hetki on vain teille kahdelle.

INSPIROITUNUT RAKKAUDESTA

hannika

TÄÄLLÄ TEITÄ VARTEN

ARVONI

Huumori yhdistää meitä kaikkia jollain tapaa ja tekee elämästä onnellisemman. Hyvä nauru luo heti rennon ilmapiirin ja tämä on totta etenkin kuvausten aikana. Kun olette kamerani edessä, voitte vapaasti kertoa vitsejä, huonoja vitsejä, puujalkavitsejä, tuhmia vitsejä, koputusvitsejä, hulvattomia vitsejä - mikä tahansa tuntuu juuri siihen hetkeen sopivalta. Nauretaan yhdessä!

huumori

Luottamus on kaiken perusta. Se luo teille tilaa olla vapautuneesti oma itsenne ja osoittaa rakkauttanne aidosti ja peittelemättä. Luottamus antaa myös minulle mahdollisuuden olla luova ja luoda kuvia, jotka näyttävät teidät kaksi juuri sellaisina kuin te olette. Haluan teidän tietävän, että voitte aina luottaa minuun sataprosenttisesti ja kertoa mistä tahansa huolesta, jota teillä saattaa olla kuvaukseen liittyen. Olen täällä tehdäkseni hääpäivästänne niin huolettoman ja iloisen kuin mahdollista.

luottamus

Rakastaa ja olla rakastettu on arvokkain ja ihanin asia maailmassa. Minulle suurin etuoikeus on ikuistaa tuo rakkaus kahden ihmisen välillä. Hääpäivänänne juhlitte rakkauttanne ja sitoutumistanne toisillenne. Haluan sen heijastuvan kaikissa teille ottamissani kuvissa.

rakkaus

Juodaan kahvit ja tutustutaan toisiimme

OTA YHTEYTTÄ