Tunteikkaat ja rennot Love Letters® -hääkuvaukset merellisessä Katajanokassa Helsingissä

Kun Sofia ja Patrick ottivat yhteyttä hääkuvaukseensa liittyen meidän välillemme syntyi heti selkeä yhteys. Innostuin heti kovasti heidän Love Letters® -hääkuvauksensa suunnittelusta Helsingin keskustan merelliseen ja urbaaniin ympäristöön. Oli yksi myöhäisen kevään pilvinen ilta, kun tapasimme Katajanokalla Sofian ja Patrickin kanssa heidän hääpäivänsä jälkeisenä päivänä. Olimme lykänneet kuvausta heidän hääpäivästään, koska sää muuttui yllättäen jäätävän kylmäksi ja sateiseksi. Olen iloinen, että teimme niin, sillä kuvausten loppuun mennessä pilvet olivat väistyneet ja saimme nauttia viimeisistä auringonsäteistä.

Pidän erityisesti intiimeistä kahden kesken vietetyistä häistä, joissa hääpari on ns. karannut vihille sekä hääpäivän jälkeisistä kuvauksista - jollainen tästäkin lopulta tuli - koska niissä on aina rento ja omistautunut tunnelma. Pari on todella läsnä hetkessä toinen toisilleen ilman häiriötekijöitä tai häiden luomaa aikataulupainetta. He ovat valinneet juuri kuvauksen tavakseen juhlistaa tätä merkityksellistä tapahtumaa elämässään.

Näihin Love Letters® -kuviin vangittu rakkaus ja kiintymys on kaunista ja huolehtivaa ja osoittaa näiden kahden välillä olevan syvän yhteyden. Ihastuin myös parin tyylikkääseen mutta rentoon häätyyliin: yksinkertainen valkoisista pioneista koottu kimppu, morsiamen häähaalari, upeat korvakorut ja mustat korkokengät sekä sulhasen tummanharmaa puku ja avoin kaulus.

hääkuvat helsingin keskustassa

takaisin portfolioon

TAKAISIN PORTFOLIOON

SEURAAVA

EDELLINEN